Sve sami problemi sa njim: Orije po treći put prekršio pravila, čeka se reakcija Totenhema!

Autor:

Sport

20.05.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je pokrenuo internu istragu nakon što se ispostavilo da je Serž Orije i treći put prekršio pravila o socijalnoj distanci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serž Orije

Dan nakon što je klubovima u Premijer ligi dozvoljeno da se vrate treninzima i dan nakon što je objavljeno da je šestoro igrača i članova tri tima pozitivno na koronavirus, iz Totenhema stiže vest da je klub pokrenuo istragu kako bi bili utvrđeni detalji navodnog novog kršenja pravila njihovog igrača.

Serž Orije postavio je na društvenim mrežama fotografiju iz frizerskog salona. To znači da je Orije treći put prekršio pravila koja su na snazi.

Frizerski saloni biće u Ujedinjenom kraljevstvu otvoreni najranije 4. jula. Do tada je građanima zabranjeno i da primaju i odlaze u posete.

Iz Totenhema su rekli da "istrežuju okolnosti slučaja i da će se ovim incidentom pozabaviti na odgovarajući način".

Orije je bio među igračima Totenhema koji su se vratili treninzima.

Orije se prethodno izvinjavao jer je objavio video snimak kako džogira sa prijateljem tokom perioda u kome je kretanje bilo zabranjeno.

Posle toga se izvinjavao pa i uplatio donaciju bolnicama kada su on i Musa Sisoko snimljeni kako treniraju zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading