Stiglo dragoceno pojačanje na "Marakanu"!

Autor:

Sport

21.05.2020

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda dobio je novo pojačanje u stručnom štabu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Pjerluiđi Brivio

Na insistiranje trenera Dejana Stankovića novi trener golmana šampiona Srbije postao je italijanski stručnjak Pjerluiđi Brivio.

Brivio je rođen 21. maja 1969. godine u Milanu, stasavao je kao golman u Atalanti, a zatim nosio dres Palacola, Vićence, Venecije, Đenove, Napolija, Peskare, Mantove, Monce i Pergoletezeu gde je karijeru završio u 41. godini. Završio je licencu za golmane, radio je kao trener u Portosumagi, Monci, Albinolefeu, Akademiji Intera iz Milana i u Sudtirolu.

– Od kako je Dušan Gašić napustio klub, trener Dejan Stanković je želeo da dovede Brivija. Sada smo to konačno uspeli da realizujemo. U međuvremenu je Bojan Jorgačević, koji radi u Omladinskoj školi a ima i svoju školu, vodio treninge i veoma smo zadovoljni kako je odradio posao. Dolaskom Brivija kompletiran je stručni štab i verujemo da će nastaviti sa uspešnim radom- rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading