Jović ponovo na raportu kod Zidana: Ove reči mu mnogo znače!

Autor:

Sport

21.05.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan razgovarao je svim igračima Reala, pa i sa srpskim centarforom Lukom Jovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Jović neće po dobrom pamtiti minulu sezonu u Realu koju završava povređen, zbog loma kosti u peti, pa je na bolovanju dok se njegovi saigrali spremaju za nastavaka sezone u Primeri.

Već mesecima se spekuliše o odlasku Jovića iz Reala, jer nije opravdao očekivanja, ali klub još konkretno nije rekao da li računa ili ne na Srbina.

Portal "Defensa sentral", koji se bavi isključivo Real Madridom, objavio je informaciju da se Luka Jović sreo sa trenerom Zinedinom Zidanom i da mu je Francuz rekao šta planira sa njim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- Zidan je u konstantnom kontaktu i u treningu sa igračima, jer želi da svlačionica ostane kompaktna zbog zajedničkog cilja: osvajanja titule kada sezone bude nastavljena. Luka Jović je bio poslednji fudbaler sa kojim je Zidan pričao. Kako ekskluzivno saznajemo, Francuz je prišao napadaču da bi mu pružio podršku i ulio samopouzdanje - pišu Španci. 

Navedeno je da i klub i trener veruju u Luku i da mu poručuju da se ne osvrće ka glasinama koje ga odvode od kluba u neku drugu sredinu. 

- Zidan želi da Jovića drži uključenim u sve i hteo je da mu kaže da mu veruje. On ga je uverio da će posle oporavka ponovo računati na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading