SENZACIJE NA APENINIMA: Anćeloti u Juventusu, Alegri u Milanu!

Autor: I. V.

Sport

17.10.2017

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su osvanule dve senzacionalne vesti u italijanskoj štampi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti zna kako se osvaja Liga šampiona

Karlo Anćeloti, doskorašnji trener Bajerna iz Minhena, mogao bi da se vrati u Seriju A i to kao trener Juventusa. Iskusni trener je u svojoj karijeri već vodio tim iz Torina i to dve godine. Te dve godine obeležene su gubitkom titule u poslednjem kolu u Peruđi i još jednim drugim mestom naredne sezone. Na klupi Juventusa ostvario je 63 pobede, 33 remija i 18 poraza.

Posle Juventusa otišao je na klupu Milana i osvojio sve. Sem izjave "Milan porodica, a Juve fabrika", on nikada nije rekao ništa loše o crno-belima iz Torina. Ipak, dočekivan je uvredama sa južne tribine, ali od tada stvari su se promenile. I čelnici i navijači žude za "ušatim" peharom Lige šampiona, a Karlo odlično zna kako se to osvaja. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alegriju su dani odbrojani

Druga velika bomba vezana je za Maksimilijana Alegrija, sadašnjeg trenera Juventusa.  Milan traži trenera za novu sezonu, a prema pisanju "La Republike" izbor pada na Maksimilijana Alegrija.

Kao naslednika Vićenca Montele, koji nije opravdao očekivanja i uložen novac, već su se pominjali Karlo Anćeloti i Antonio Konte, ali kako stvari stoje, Alegri je taj kom će biti ukazano poverenje. On je na klupi Milana proveo četiri godine, i za to vreme uspeo je da osvoji i Skudeto u sezoni 2010-11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading