Napadač Udinezea: Tačno je, zvala me je Crvena zvezda

Autor: Arena Sport/Republika

Sport

24.05.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Nestorovski je reprezentativac Severne Makedonije koji već četiri godine nastupa u italijanskoj Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilija Nestorovski

Ovdašnjim ljubiteljima fudbala najviše pažnje na sebe skrenuo je kada se u medijima pojavila priča da je Crvena zvezda zainteresovana za njegovo dovođenje, a sada je i sam Nestorovski potvrdio da je to bio slučaj.

Nestorovski je pričao o aktuelnim fudbalskim temama, nastavku sezone u Italiji, ali upravo i pisanjim medija da bi mogao da obuče dres beogradskih crveno-belih.

Ovaj 30-godišnji napadač iz Prilepa je ponikao u Pobedi, a od prošlog leta je fudbaler Udinezea. Upravo u Udinama ga je zatekla pandemija koronavirusa.

 - Ostao sam u Udinama, bio sam sam jer sam se plašio u početku. Poslao sam porodicu u Makedoniju, jer nisam mislio da će ta pandemija biti u celom svetu, nego da će biti samo u Italiji. Bio sam sam skoro dva meseca i sada smo već tri sedmice ponovo svi ponovo skupa.

Nestorovski nema informacija po pitanju nastavka Serije A, ali kaže da se njegova ekipa priprema kao da će prvenstvo biti nastavljeno.

 - Svaka tri dana radimo testove na koronu. Do sad smo svi bili negativni, nadamo se da će tako biti i na poslednjem četvrtom testiranju, jer onda ćemo moći svi da treniramo zajedno. Nadamo se da će se prvenstvo nastaviti, jer bez fudbala jednostavno nije to to.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A ako se prvenstvo nastavi, onda se postavlja pitanje konačnog izgleda tabele. Makedonac nije spreman da mnogo prognozira.

 - Ko će biti šampion, to ne znam. Borba za titulu je ove godine gusta. Realno će se Juventus, Lacio i Inter boriti za titulu, a što se tiče borbe za opstanak znam samo da Udineze neće ispasti - uveren je u sebe i svoje kolege.

Na kraju razgovora, bilo je priče o Crvenoj zvezdi i pisanjima da je meta kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

 - Da, pre osam meseci se pisalo o tome, i pre godinu i nešto. Imao sam neke kontakte, imao sam i neku ponudu, ali zahvalio sam se. Sad momentalno sebe vidim u Italiji, tu mi je dobro, tu mi je porodica, deca idu u školu i uče italijanski. Realno, prioritet mi je da ostanem ovde, znamo da je italijanska liga u top pet u Evropi. Za dalje ne možemo nikad da razmišljamo, videćemo kako će biti. Nikad se ne zna ništa - zaključio je Ilija Nestorovski za TV Arenasport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading