Ekstra motiv za Albance: POBEDA NAD PARTIZANOM VREDI 100.000 EVRA!

Autor:

Sport

17.10.2017

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica Lige Evrope između Skenderbega i Partizana još nije ni počela, a predigra dostiže vrhunac. Poslednja vest glasi da će predsednik Ardijan Takaj dati igračima 100.000 evra da podele u slučaju trijumfa!

RepublikaFoto: instagram.com/kf_skenderbeu
Igrači Skenderbega imaju veliki finansijski motiv za svaki meč Lige Evrope

- Sve što sam rekao na početku, važi i za Partizan. Ukoliko pobede, igrači Skenderbega će dobiti da podele 100.000 evra, dok će u slučaju da osvoje bod dobiti 50.000 evra. Neće biti dodatnog premiranja za utakmicu sa prvakom Srbije - rekao je albanskim medijima Ardijan Takaj.

Podsećanja radi, svaka pobeda u grupi Lige Evrope donosi premiju od UEFA vrednu 360.000 evra, a bod 120.000 evra.

Zanimljivo je da je predsednik albanske ekipe podsetio igrače na premije posebno pred susret protiv crno-belih, iako je već ranije najavio da će svaka pobeda u grupnoj fazi Ligi Evrope vredeti upravo po 100.000!

Očigledno je da se igrači Skenderbega posebno oštre za dolazak srpskog predstavnika, nadajmo se da neće u četvrtak oko 23 časa imati previše razloga za zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading