Ruski fudbaler u teškom stanju: Pogrebnjak kritično, korona mu ubila pluća!

Autor: Todor Petković

Sport

27.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Urala Pavel Pogrebnjak (36) nalazi se u kritičnom stanju zbog koronavirusa! Bivši reprezentativac Rusije je 22. maja bio pozitivan na testu, a u bolnici su utvrdili da ima ozbiljnu upalu oba plućna krila.

RepublikaFoto: youtube.com/FC Ural Yekaterinburg
Pavel Pogrebnjak

Da stvar bude gora, zajedno sa napadačem hospitalizovani su i njegovi sinovi Artjom (13), Pavel (11) i Aleksej (8), kao i supruga Marija Šatalova. Svi oni su pozitivni na KOVID 19. Poznata blogerka i kreatorka sigurna je kako se bivši igrač Fulama i Redinga zarazio.

- Otišao je avionom u Jekaterinburg kako bi u klubu započeo sa treninzima. Nije imao nikakve simptome niti je bilo šta upućivalo na probleme. Kad se vratio, napravio je test, koji je bio pozitivan. To je bio šok. Deca su se takođe razbolela, a upala pluća se razvila veoma brzo - rekla je Šatalova, objasnivši kroz kakav haos prolaze:

- Kompletan horor, ali mi smo se svi oporavili. Pavel je imao najslabije simptome, a onda se preko vikenda stanje pogoršalo, dobio je upalu pluća i sada je u teškoj situaciji.

Njegov matični klub imao je sreću, pa su iz Urala potvrdili da se ostali fudbaleri nisu zarazili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading