Era posle Stojkovića i Borjana: "Večiti" pikirali istog golmana!

Autor: Sportski žurnal

Sport

27.05.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stojković je godinama nedodirljiv u Humskoj, Milan Borjan nesporan među stativama Crvene zvezde. Međutim, i jedan i drugi u već poznim igračkim godinama, pa na Topčiderskom brdu polako razmišljaju i o naslednicima.

RepublikaFoto: Starsport
Boris Radunović

Kako piše "Sportski žurnal" i Crvena zvezda i Partizan pikirali su istog golmana: Borisa Radunovića, koji je briljirao na prošlogodišnjem Evropskom U21 prvenstvu u Italiji.

Radunović istina nikako da dobije šansu u Atalanti, koja ga je povukla iz Rada još 2015. godine, ali potom zbog žestoke konkurencije slala na pozajmice u Avelino, Salernitanu, Kremoneze i Veronu u kojoj još nije stigao da debituje.

Međutim, možda bi sada sasvim neočekivano mogao da se iz Italije vrati u srpski fudbal, jer kako piše Žurnal večiti ne bi pravili probleme ni Stojkoviću ni Borjanu ako bi na njihove adrese stigle unosne ponude iz Azije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading