(FOTO) Oglas zbog kog su "Delije" poludele: Za 5.000 evra do broja "neprocenjive" vrednosti!

Autor:

Sport

27.05.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći uspeh u istoriji regionalnog fudbala jeste šampionska titula Crvene zvezde u Bariju 1991. godine. Na popularnom sajtu za kupovinu i prodaju "Kupujem-Prodajem" pojavio se oglas koji je oduševio brojne navijače. Reč je o broju telefona koji ima posebnu važnost za navijače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na prodaju je broj 065-29-5-1991, a cena je "samo" 5000 evra. Neki bi rekli da je mnogo, ali prodavac ističe da se radi o broju telefona posebne važnosti i potencijala.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Olimpik iz Marseja u finalu Kupa šampiona u Bariju i time ostvarili najveći uspeh srpskog i jugoslovenskog klupskog fudbala tog 29.05.1991.

– Broj za koji se može reći da je jedinstven koji postoji u ponudi, broj koji će i za 5 i za 10 i za 50 godina da se pamti i sa ponosom izgovara! Dana 29. maja 1991. godine Crvena Zvezda je postala prvak Evrope i pobednik Kupa Evropskih Šampiona u fudbalu. Broj koji se nikad ne zaboravlja, kao i datum našeg najvećeg uspeha u klupskom fudbalu. Ovaj broj će se prodavati i prodati, a kupiće ga samo onaj ko zna njegovu pravu vrednost i ko ume da prepozna njegovu veličinu i suštinu, i naravno onaj ko ima novac! Cena je apsolutno fiksna pošto je ovaj broj od neprocenjive vrednosti i neverovatnog potencijala – napisao je prodavac u oglasu.

Foto: Kupujem prodajem/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading