Navijači Reala ga i dalje kritikuju, a ni on im ne ostaje dužan: Evo kako se Bejl sada "brani"

Autor:

Sport

27.05.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl, već neko vreme nalazi se na udaru navijača kraljevskog kluba zbog svog ponašanja van terena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Bejl je u Real stigao kao veliko pojačanje 2013. godine iz Totenhema, ali mnogi veruju da nije uspeo da opravda očekivanja. Velšanin je već neko vreme na izlaznim vratima kluba, pa ga Zinedin Zidan u nekoliko navrata nije uvodio u igru .

Međutim, Bejl kao da odbija da napusti Santijago Bernabeu zbog plate koju će teško dobiti u nekom drugom klubu. Navijačima Reala najviše smeta što on više ljubavi pokazuje prema golfu nego prema fudbalu, a Bejl je konačno odlučio da priča na tu temu.

Ovaj 30-godišnjak je izbegavao da priča o tome što vrlo često igra golf, ali očito je da mu je dosadilo da sluša razne priče. Poručio je da uživa u tome, i čak uporedio sebe sa Stefom Karijem.

 - Mnogo ljudi smatra da je problem što igram golf, a iskreno ne znam šta je razlog tome. Pričao sam sa doktorima i svima je sasvim u redu da igram golf i da tu nema opasnosti. Javnost je od toga napravila pogrešnu sliku i to je najveći problem. Znam da Kari igra golf skoro pre svake košarkaške utakmice. A, kada ja to radim dva dana pre meča onda svi pišu - Šta to radi, zašto ne vodi računa o sebi itd. To je moj način da se odmorim od svega i opustim. Narednog jutra se osećam dosta bolje i spreman sam za izazove koje nosi svakodnevnica - rekao je Bejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading