Murinjo: Sve će biti drugačije, niko neće trošiti mnogo novca!

Autor:

Sport

27.05.2020

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo ne očekuje da će njegov klub, ali ni bilo koji drugi, trošiti ogromne sume novca u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

- Prvo pitanje jeste kada će biti taj prelazni rok? Ne mislim da može da se ograniči sada samo na jul i avgust, mora da traje duže od toga. Normalno je da će tržište sada biti drugačije, mislim da svet – pogotovo fudbalski svet – nije spreman za lude sume novca koje smo ranije trošili. Voleo bih da moj klub bude ono što znam da će biti – uravnotežen, nećemo trošiti reke novca, poštovaćemo situaciju u društvu i svetu - kaže Murinjo za Skaj sports.


Totenhem je trenutno osmi na tabeli Premijer lige, a portugalski stručnjak ističe da su njegovi fudbaleri željni igre.

- Trenutno uopšte ne razmišljamo o prelaznom roku. Fokusirani smo na bezbednost, da se pridržavamo pravila u trening centru, pokušavamo da budemo savršeni. Bundesliga je počela, portugalska i španska liga najavili su da će početi, to je teško za nas jer želimo da igramo. Teško je videti da drugi igraju, a mi ne - zaključuje 57-godišnji Murinjo.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading