Da li propada Pjanićev transfer? Juventus šokirao Barselonu zahtevom

Autor:

Sport

28.05.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Artur odbio da pređe u Juventus, Barselona se našla u velikom problemu. Katalonski klub sada u svojoj mekipi mora da pronađe igrača kojeg Juventus želi i koji želi u Juventus u razmeni za Miralema Pjanića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

Pjanić, 30-godišnji vezista torinskog kluba, velika je Barsina želja. Bosanski fudbaler već je dogovorio detalje ugovora sa Barsom i zbog španskog prvaka je odbio bogatije ponude Ćelzija, Mančester junajteda i PSŽ-a. 

RMC Sport javlja da je Juventus šokirao Barselonu zahtevom u pregovorima. Italijani su tražili Frenkija de Jonga, 23-godišnjaka kojeg je Barselona prošle godine platila 75 miliona evra. Navodno De Jong nije presrećan u Barseloni, a Juventus mu nudi mogućnost igranja sa velikim prijateljem i nekadašnjim saigračem iz Ajaksa Matijasom de Lihtom. Ranije je i katalonski Sport objavio da Juventus u pregovorima sa Barselonom pokušava da dobije vezistu iz Holandije.

 - Frenki bi trebalo da ode u Juventus. Barseloni više nedostaje tip igrača poput De Lihta nego poput De Jonga - nedavno je komentarisai legendarni Luis van Gal.

Veruje se da Barselona mladog Holanđanina ipak neće pustiti u Juventus i da će uspeti da pronađe dogovor sa italijanskim prvakom oko nekog drugog igrača. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading