Crveno-beli o otkazivanju Superlige: Presudilo veliko jedinstvo među klubovima!

Autor:

Sport

28.05.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo jedinstvom prilikom donošenja odluke o otkazivanju Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

- Zvezda i ovoga puta iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova koji su kao što je to bio slučaj tokom glasanja na Skupštini ABA lige, shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije odlučilo je većinom glasova da se otkaže Superliga i da šampion ne bude proglašen.

Tom odlukom je takmičarska sezona za klub sa Malog Kalemegdana zvanično završena, pošto su prethodno otkazane Evroliga i regionalno takmičenje.

- Naš klub još jednom izražava žaljenje jer ona zbog objektivnih okolnosti i 'više sile' nije mogla da bude završena na terenu, gde je naš klub imao velike ambicije i branio titule u dva takmičenja - dodaje se iz Crvene zvezde.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde

Šampion Srbije i Jadrana ističe da već od danas kreće sa pripremama za "izuzetno zahtevnu sezonu" koja je očekuje i da će o svim koracima javnost biti blagovremeno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading