O ovome se ćutalo: Trener Atalante vodio meč protiv Valensije pod koronavirusom!

Autor:

Sport

31.05.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đan Pjero Gasperini, trener Atalante, rekao je da imao koronavirus pred čuveni meč sa Valensijom koji je nazvan "biološkom bombom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đan Pjero Gasperini

Bergamo i Milano su bila dva grada koja su bila prilično pogođena koronavirusom.

Atalanta je iz Bergama doputovala u Milano kako bi igrala meč Lige šampiona sa Valensijom i tada se zarazio veliki broj ljudi, a terner Atalante kaže da je na tom meču bio bolestan.

- Razboleo sam se dan pred meč sa Valensijom i baš pred utakmicu mi se stanje pogoršalo. Ukoliko pogledate snimak videćete da se na klupi baš i nisam osećao najbolje. Bio je to 10. mart, kada nisam mogao da spavam i nisam imao temperaturu, ali sam se osećao kao da je imam. Svaka dva minuta sam čuo sirene kola hitne pomoći kao da živim blizu bolnice. Često sam se pitao šta bi mi se dogodilo ukoliko odem u bolnicu. Potom sam 14. marta imao najteži trening ikada, trčao sam oko 10km i još sam sat vremena vozio bicikl. Sve je bilo super- priča Gasperini za italijansku Gazetu.

Ubrzo je Gasperini izgubio čulo ukusa i objasnio kako je to izgledalo.

- Dan posle utakmice od velikog fana Atalante smo dobili Dom Perinjon iz 2008. godine i neku hranu. Probao sam to i rekao da je u flaši voda, a da hrana ima ukus kao hleb. Ništa nisam osetio, nikakav ukus. Bio sam u našem trening centru sledeće tri nedelje i onda sam se vratio kući u Torino. Uredno sam poštovao socijalno distasnciranje sa suprugom i decom. Radili smo testove i kada su stigli potvrđen mi je koronavirus- kaže italijanski trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading