Život posle Sergeja: Sportski direktor Lacija poručio - radije bih se ubio!

Autor:

Sport

01.06.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od glavnih zvezda "nebeskoplavih" i zvanično najbolji vezista Serije A Sergej Milinković Savić bi ovog leta mogao da promeni sredinu, a izgleda da Rimljani veruju da će se u tom slučaju dobro snaći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Srpski reprezentativac se već godinama dovodi u vezu sa odlaskom iz kluba, a i ovog proleća su te priče ponovo aktuelne. Sada je Pari sen Žermen klub o kojem svi govore da je zainteresovan da plati koliko je potrebno ne bi li doveli Milinkovića-Savića u svoje redove.

A o tome je govorio i Igli Tare, sportski direktor Lacija, koji je pričao o usponu kluba u prethodnih nekoliko godina.

- Iskustvo me je naučilo da su vreme i strpljenje neophodni da se implementira snažan tehnički projekat- rekao je Tare za "Skaj Sport Italija".

Tare je sportski direktor kluba još od 2008. godine.

- Istorija nam je prethodnih godina pokazala da poneki igrači dolaze i oko njih postoji mnogo skepse, ali oni onda postanu važni igrači- rekao je Tare.

Upitan o mogućem odlasku Sergeja Milinkovića-Savića - iako su mediji pisale da će "SMS" potpisati novi ugovor sa klubom - Tare je dobio pitanje da li je Lacio spremio njegovog naslednika.

- Imam jednog igača na umu, ali nikada neću reći njegovo ime. Radije bih se ubio- rekao je Igli Tare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading