GRUJIĆ: Napadnite Arsenal po bokovima, tu su najtanji

Autor: I. V.

Sport

18.10.2017

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić, bivši fudbaler Crvene zvezda, zbog profesionalnih obaveza prema Liverpulu neće moći da bodri crveno-bele protiv Arsenala. Ipak, popularni Gruja ne krije da će mu srce biti na "Marakani" i otkriva slabe strane Arsenala.

Marko Grujić u dresu Liverpula

- Ovakve utakmice ispisuju istoriju. Ima i ovaj Arsenal slabijih strana. Loša stvar za Zvezdu je što će u špicu igrati Žiru, zatim Mertezaker i Monreal u odbrani. Nekako mi Holding deluje kao najslabija karika. Najviše sam ga gledao, igrao je protiv Liverpula. Kriv je za par golova. Treba ih udariti po boku. Ipak, su to klinci - rekao je Gruja.

Marko Grujić je apostrofirao svog klasića Nemanju Radonjića koji je će, po njegovom mišljenju, biti glavna snaga Crvene zvezde u meču protiv Arsenala.

- Radonja, kakav igrač... Ima u timu Arsenala mladih momaka koje bi mogli da zgaze i igrači slabije reputacije od Nemanje. Ako mu bude dan, rešavaće ih u pola koraka. Onako kako samo on zna. Uživanje ga je gledati, drago mi je što ga je fudbalska sudbina spojila sa Zvezdom. Želeo je to dugo... Verujem da može to da reši meč - zaključio je Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading