Vazura: ZA POBEDU U ALBANIJI 130.000€!

Autor: mozzartsport.com

Sport

18.10.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Skenderbega obećali su fudbalerima 100.000 evra ukoliko pobede Partizan, dok su igračima srpskog šampiona obećani bolji bonusi ukoliko upišu prvu ovosezonsku pobedu u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura i uprava odrešili kesu za eventualnu pobedu u Albaniji

- Domaćin je odredio premije u visini od 100.000 evra, ali naše su veće. Mi ćemo igračima dati 130.000 evra ako osvoje tri boda. Mislim, ipak, da novac neće predstavljati motiv više, jer je sama utakmica sa Skenderbegom dovoljan motiv za fudbalere - kazao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, prenosi Mozzartsport.

Direktoru Partizana zasmetao je potcenjivački stav ekipe iz Elbasana prema Partizanu.

- Čuli smo da nas potcenjuju... U igračkom smislu. To su nam rekli ljudi iz Albanije, iz medija, ali i iz ovdašnjeg Saveza. Kao odgovor na takav stav protivnika očekujem dobru igru Partizana i da svako ko se u četvrtak veče nađe na terenu pruži sve što može u tom trenutku.

Vazura je po prvi put došao u Albaniju. Ne interesuju ga preterano znamenitosti ove zemlje, već da se Partizan iz nje vrati sa pobedom u Beograd.

- Nadam se da ćemo da se vratimo nasmejani i sa tri boda. Došli smo da pobedimo. Postoje razne kalkulacije, ali Partizan je veliki klub i naš cilj je pobeda. 

Direktor crno-belih je za kraj podvukao da očekuje dobru organizaciju i da sve prođe u miru. On je rekao da ne veruje u bilo kakve incidente, pošto Skenderbeg i nema toliko vatrene navijače, a protiv Jang bojsa su igrali pred polupraznim tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading