Životna drama Zvezdine legende: Vladan Lukić imao težak infarkt, bio MRTAV DVA MINUTA!

Autor: Kurir, Republika

Sport

03.06.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Lukić preživeo je srčani udar, saznaje Kurir i bio je mrtav čitava dva minuta! Legenda Crvene zvezde i bivši predsednik kluba hitno je primljen u bolnicu, gde je uspešno operisan.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Lukić

- Imao sam infarkt! Hvala bogu da je sve prošlo dobro i kako treba. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno lečenje. Najvažnije je da je glava na ramenima - ohrabrujuće je zvučao na početku razgovora za "Kurir" slavni fudbaler.

Član čuvene zlatne generacije Crvene zvezde iz Barija 1991. godine, kako kaže, gledao je smrti u oči..

 

- Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Posle utakmice seli smo da se osvežimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osetio sam da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika - prepričao je teške trenutke Vladan Lukić i dodao da mu nije bilo svejedno kad je došao svesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading