Miloševićev komentar na žreb: Jedna želja mi se ispunila!

Autor:

Sport

05.06.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je spojio "večite" u polufinalu Kupa Srbije, a strateg crno-belih je dao svoj komentar na "neočekivan" okršaj sanajvećim rivalom.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

Savu Miloševiću se ispunila bar jedna želja za ovo polufinale.

- Iznenađujuće. Za razliku od prošle godine srešćemo se sa najvećim rivalom u polufinalu. Ja sam pre žreba imao želju da igramo na našem stadionu, protiv bilo kog protivnika. Rekao sam da ove četiri ekipe koje su ostale u Kupu su praktično najbolje ekipe koje ima Srbija i da ne bi bilo lako protiv bilo koga. Pretepostavljam da sve ekipe imaju ambiciju da osvoje Kup pošto su stigle do ovog nivoa takmičenja, pa tako i mi. Ako želite da osvojite trofej morate da pobedite svaku ekipu. I mi i Zvezda imamo utakmicu sutra, tako da je fokus još uvek na prvenstvu, da odredimo sve kako treba i da prođe bez povreda- rekao je Milošević.

On je istakao važnost navijača i dodao kako derbi bez navijača ne bi bio derbi. Partizan i Crvena zvezda će odmeriti snege u sredu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading