Turci krenuli po Sadika!

Autor:

Sport

07.06.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period razmišljanja je završen, turski klub Bešiktaš je doneo odluku da krene po napadača Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Sadik na izlaznim vratima iz Humske

Turski mediji javljali su prethodnih nedelja da je Bešiktaš zainteresovan za Umara Sadika, a danas je iz ove zemlje stigla vest da su čelnici turskog velikana odlučili da u predstojećem prelaznom roku dovedu Nigerijca.

Zeleno svetlo dao je trener Sergen Jalčin, koji u Sadiku vidi igrača koji će biti dobra alternativa za kapitena Buraka Jilmaza, koji ima 35 godina, a u prilog transferu ide i činjenica da Sadik ima tek 23 godine i predstavljao bi zalog za budućnost Bešiktaša.

Napadač ima još dve godine ugovora sa crno-belima pa će Turci morati da plate obeštećenje kako bi doveli Sadika, a ostaje da se vidi da li će dve strane uspeti da postignu dogovor.

Sadik je ovog proleća postigao jedan gol i to iz penala protiv Mladosti, ali je sa 12 golova trenutno peti strelac Linglong Superlige Srbije. Zbog preterane nonšalancije u poslednje vreme je na udaru kritika trenera Sava Miloševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading