Vučić o skandalu koji je izazvala Kataijeva supruga: Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu?

Autor:

Sport

07.06.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na situaciju sa srpskim fudbalerom Aleksandrom Kataijem.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Vučić je, gostujući u emisiji "Lice nacije" na TV Pančevo, prokomentarisao kompletnu trenutnu situaciju u SAD.

U SAD se već više od nedelju dana vode protesti protiv rasizma i policijske brutalnosti, a situacija je posebno pogodila Kataija, koji je dobio otkaz u Los Anđeles Galaksiju zbog rasističkih komentara svoje žene.

- Ono što su uradili na pojedinim društvenim mrežama je skandal nad skandalima, toga se svaki častan čovek gadi kada vidi. Kada imate stotine medija koji govore protiv vas... Oni su našem fudbaleru dali otkaz zato što je njegova žena rekla nešto što se njima nije svidelo? Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu?- prokomentarisao je Vučić i dodao:

- To vam samo govori o hajci i harangi koja se vodi protiv predsednika Trampa. Ko si ti da ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav? Ako je počinila krivično delo – goni je. Ako nije počinila krivično delo, ne razumem o čemu se radi- rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, spekulacije o Kataijevom povratku u Crvenu zvezdu uveliko su počele, a celu situaciju prokomentarisao je i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading