Srbin otkrio svoje planove: Koliko je realan povratak Kataija u Crvenu zvezdu?

Autor: Telegraf.rs/Republika

Sport

08.06.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima unazad spekuliše se o povratku Aleksandra Kataija u Crvenu zvezdu, međutim, i pored interesovanja crveno-belih transfer srpskog igrača na "Marakanu" nimalo nije jednostavan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai u dresu Los Andđeles Galaksija

Crvena zvezda je krenula u ofanzivu na Aleksandra Kataija, odmah nakon što je Los Anđeles Galaksi otpustio srpskog fudbalera zbog neprimerenog rasističkog ispada svoje supruge Tee Katai, saznaje "Telegraf".

Zvezda je kontaktirala Kataija i predočila mu da je dobrodošao na Marakani, gde je već igrao sa velikim uspehom u prvom mandatu od 2014. do 2016. godine.

Crveno-beli bi bili spremni da Kataiju ponude između 500.000 i 600.000 evra, što je približno onome što je imao u Galaksiju, gde mu je godišnja plata bila 650.000 dolara, ne računajući bonuse.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai u dresu Crvene zvezde

Ipak, Kataiju trenutno nije prioritet da odmah pronađe klub, već prvo želi da reši sve oko selidbe iz Los Anđelesa, gde je trebalo da živi i igra naredne tri godine, ali je zbog nepromišljenosti supruge ostao u trenutku bez ičega.

Kataiju prija interesovanje Zvezde, ali će prioritet biti klubovi sa dalekog istoka, koji se interesuju za njega i spremni su da mu ponude finansijske uslove sa kojima Zvezda ne može da se poredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading