MILIVOJEVIĆ: Evropa će upoznati Zvezdu

Autor: I. V.

Sport

19.10.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Milivojević, prvotimac Kristal Palasa i reprezentativac Srbije, veruje da Crvena zvezda može da dođe do pobede nad Arsenalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević u reprezentativnom dresu

- Verujem u ovaj Milojevićev tim. Zvezda može da se nosi sa Arsenalom i nikako ne bi smela da je sputa veličina protivnika. Uostalom, više puta je ova generacija pokazala da vredi, da ne brenuje favorite i ne “boluje” od novčano izdašnijih protivnika - rekao je Milivojević.

Nekadašnji igrač najtrofejnijeg srpskog kluba ističe da je vreme da Evropa upozna crveno-bele.

- Voleo bih da malo pažnje posvetimo Zvezdinoj ekipi, predstojeće veče može da bude njeno. O Arsenalu se zbori godinama i to nije nikakva novost. Jesen u jeku, prikliuka je da Evropa upozna crveno-bele - rekao je Luka.

Zvezdina šansa je na krilnim pozicijama

- Prevagu, na krilnim pozicijama, može da donese Nemanja Radonjić. Brz je i neugodan, kadar da u svakom trenutku probije protivnika - kao iz topa rekao je reprezentativni vezista.

Pored Radonjića fudbaler Kristal Palasa vidi još nekoliko aduta koje bi trener Vladan Milojević mogao da iskoristi za duel protiv Arsenala.

- Mnogo verujem u Zvezdine kreativce na sredini terena i vidim ih kao motore timskog uspeha u večerašnjem susretu. Pokazali su Donald, Krstičić i Kanga koliko znače u evropskim mečevima. Računam tu i takmičarski besprekorno spremnog Srnića i napokon napadača Boaćija. Ima čime ova Zvezda da se podiči, vredi zbog toga potrošiti vreme na priču o pitomcima Vladana Milojevića - zaključio je fudbaler Kristal Palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading