Hrvati šokirani: Srbi su lud narod, svaki komentar je suvišan, pogotovo kad igraju Partizan i Zvezda!

Autor:

Sport

10.06.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Večiti derbi" privlači veliku pažnju u svim zemljama u regionu. Zanimljiv pogled na večerašnji duel Partizana i Crvene zvezde došao je iz Hrvatske gde su šokirani činjenicom da će meč posmatrati više od 20.000 gledalaca na stadionu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prošlog "večitog" derbija

U tekstu koji je objavljen na T-portalu koji je jedan od najčitanijih u Hrvatskoj šok je proizašao iz činjenice da epidemija koronavirusa još uvek nije završena te da se u većini evropskih zemalja fudbal igra pred praznim tribinama.

– Svaki komentar je suvišan, pogotovo kad igraju Partizan i Zvezda, ali ovo niko normalan nije očekivao.U susednoj nam državi navijači mogu na stadione, bez obzira na to što opaka pandemija koronavirusa i dalje svakodnevno odnosi živote diljem Srbije. Preporuka o držanju socijalne distance stoji, na "manjim" utakmicama to nije nikakav problem, stadioni su dovoljno veliki, mesta je i više nego dovoljno.

Ali doslovno je suluda ideja, apsolutno van svake pameti da se već sada na derbi dopusti dolazak tolikog broja ljudi na stadion! Normalan kapacitet je nešto više od 30.000 mesta, a organizatori za večerašnju utakmicu očekuju dolazak nešto više od 25.000 ljudi.

Za pretpostaviti je kako će većina njih biti grupisana jer sigurno je da će „grobari“ i „delije“ zauzeti svoje "kaveze" na suprotnim stranama, a ostalim ljubitelji fudbala u Srbiji – šta ostane. Iz iskustva govoreći, tu jednostavno nema nikakvog govora o nekakvoj socijalnoj distanci za većinu koja će večeras doći na utakmicu. Posebno među pripadnicima navijačkih grupa.

Šta reći? Lud narod su ti Srbi. Ali, to smo ionako već odavno znali, navodi se, između ostalog u tekstu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading