Milošević otkrio težinu Stojkovićeve povrede: Dosta još dugujemo našim navijačima!

Autor:

Sport

10.06.2020

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana u finale Kupa Srbije Savo Milošević, trener Partizana je bio vidno zadovoljan. On je pohvalio svoje izabranike rekavši da su odigrali najbolje kada je bilo najteže.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

Crno-beli su odigrali kvalitetan susret i golom Bibrasa Natha pobedili su Crvenu zvezdu na svom stadionu rezultatom 1:0.

- Dosta kvalitetno smo odigrali, još jednom povtrdili da igramo najbolje kada je najteže. Apsolutno zasluženo smo je dobili. Navikli smo se na teške utakmice, imamo taj switch mode u glavi. Ne volim da izdvajam igrače, ali ovih 11 koji su počeli i trojica koja su ušli su za svaku pohvalu. Najavio sam da će odlučivati detalji. Rekao bih da smo sa šansama koje smo stvorili apsolutno zaslužili prolaz. Ali još jedan je problem ostao, jer nismo osvojili trofej. Ovo je derbi, uvek je burno, ali nismo prešli crvene linije- rekao je Milošević.

Povreda golmana Vladimira Stojkovića nije teže prirode.

- Po onome što mi je Stojković rekao nije ništa ozbiljnije.

Navijači su ponovo blistali.

- Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj podršci, momci su odgovorili na terenu. Danas je bilo jako važno da imamo podršku. Izmenom Stojkovića izgubili smo prava na još dve izmene, to je mogao da bude problem. Ostojić se povredio i bio bi problem da on nije mogao da nastavi. Ali, gledao sam i na to tako jer je Stevanović specijalista za penale, pa i ako ga primimo u finišu, bio sam miran sa te strane- rekao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Savo Milošević

Fudbaleri Partizana će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine.

- Nije mi bilo bitno sa kime ćemo igrati u finalu. Još uvek dugujemo dosta našim navijačima i tražiću od igrača maksimalnu ozbiljnost u sve tri utakmice do kraja.

Milošević i Stanković su se videli i pre ovog derbija, ali i posle njega i Savo tvrdi da je imao jasan plan za Zvezdu.

- Znali smo da njihovi centarhalfovi ne mogu da ga čuvaju. Danas nam je Sadik dosta stvari odradio, da budem pošten. Kreirao je i gol iz kog smo pobedili. Ali duge lopte na njega nisu bila naša primarna taktika. Video sam se sa Dekijem i pre i posle derbija. Rekao sam Stankoviću da digne glavu gore, fudbal se sastoji od pobeda i poraza, tako je bilo u igračkom, ali i sada u trenerskom poslu. Mora da digne glavu gore i biće toga još u ovom poslu, i za mene i za njega. Ni u jednom momentu nisam imao strah. Momci su izgledali skoncentrisano, poslednja linija je bila uihrana, i kada god smo igrali u bloku sa Zdjelarom, Šćekićem i psolednjom četvorkom. Nismo bez razloga ostali bez primljenog gola u poslednja 4 derbija- zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading