Koroman nakon derbija izneo uvrede na račun bivšeg kluba: Lopovčine, manipulatori, gde su Zvezdini stranci?

Autor:

Sport

11.06.2020

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat na relaciji Ognjen Koroman i Crvena zvezda se nastavlja. Bivši prvotimac kluba sa Marakane i nekadašnji reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama posle pobede Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Instagram.com/koroman.ogy
Ognjen Koroman

- Sadih, Natho, Suma, Asano...tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je Partizan. Pričam mesecima, šta i kako, a ljudi misle da lupetam - piše Ognjen Koroman, a onda i postavlja pitanja.

- Gde su Zvezdini stranci, koji su plaćeni milione? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše? Deki glavu gore, svi smo uz tebe. Pitam Zvezdinog manekena iz uprave, koji vuče konce, gde su nam stranci koje ste dovodili. Sram vas bilo, sram da vas bude , mr* iz Zvezde lopovčine, manipulatori. Ponosan sam bez obzira na sve, na svoju Zvezdu, igrače, navijače, zaključio je Ognjen Koroman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading