"Nikad od Zvezde nisam izgubio i ne znam kako to izgleda"

Autor:

Sport

11.06.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored celog tima koji zaslužuje veliki aplauz na čelu sa stručnim štabom i g. Savom Miloševićem, veliko, bravo, ide i momku koji do sada ima 16 asistencija i 17 golova, Umaru Sadiku.

RepublikaFoto: FK Partizan
Umar Sadik

– Naravno da mi prijaju ovakve brojke vezane za statistiku, ali one imaju posebnu težinu kada moj tim pobedi i kada tu dobru energiju možemo da podelimo sa našim navijačima – kaže Sadik.

Tvoji sjajni driblinzi i još bolja asistencija Natku obeležili su utakmicu?

– Verujte i meni! Za mene je do sada ovo najvažnija utakmica u dresu Partizana. Poklopila se naša želja, motiv, igra i prisustvo navijača. Ovo je Partizan, kao što je ono bio Partizan kakvog ste gledali u Ligi Evrope. Nije uvek lako, treba se izboriti sa raznim stvarima i naći motiv, ali mi baš kad treba opet dokažemo zašto smo pravi.

Da se našalimo, jednom si Natku preuzeo izvođenje penala, ali si mu se sada odužio asistencijom za gol!?!

– Sve je to u žaru igre i borbe i sve za tim. To možda nekad drugačije izgleda na terenu, ali mi smo kao jedan i normalno je da se pomažemo, nekad ja njemu, on meni ili drugim igračima. Ali on je uvek zadužen za penale!

Kako se osećaš kao najbolji igrač večitog derbija?

– To je savršen osećaj, ali samo kada vaš tim pobedi! Toliko sam uživao juče i danas, da još osećam adrenalin! Ne želim da znam kako je kad izgubite, jer ja do sada od njih nisam izgubio nijednu utakmicu!

Da li si čuo skandiranje tvog imena na stadionu?

– Kako ne!! Ljudi me vole i veoma sam srećan zbog toga! Već sam govorio da sam se ovde prvi put susreo sa tom količinom navijačke strasti i ljubavi prema igračima. Ali, kad se izgubi, nije lako i to se isto oseti.

Partizan igra sa Vojvodinom u finalu Kupa Srbije?!

– Pre finala sa njima igramo i u SLS, tako da ćemo se dobro spremiti i dati svu svoju energiju da odbranimo Kup! – završava Sadik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiklopovo oko

11.06.2020 19:54

Ljudi, sveza vest! Britanska stampa poludela za Sadiq-om! The SUn, The GlasgowTimes.com, The Tribalsport.com,i gotovo svi drugi listovi otvoreno pisu o cudu u Beogradukoje se pojavilo u FC PArtizan: Umar Sadiq! SUn pise da je Mancester Junajted poslao svog coveka da check-up Sadiq-a i slavniklub je ozbiljno zagrizao, pogotovo sto Solskjer o njemu ima vrlodobro misljenje! Istice se njegova sjajna statistika i odlicne igre u Evropi i velikim mecevima!