Tadiću nedostaje reprezentacija: Deluje kao čitava večnost!

Autor:

Sport

11.06.2020

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Dušan Tadić nije za igranje fudbalskih utakmica u sablasnoj atmosferi bez prisustva publike.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

On je u intervjuu za agenciju "Anadolija" istakao da se fudbal u takvim uslovima nikome ne gleda.

- Pratimo ovih dana mečeve u Bundesligi, atmosfera je tužna, to se bukvalno nikome ne gleda. Fudbal bez navijača nema nikakvog smisla. Suština je u tom huku sa tribina, da se oseti emocija. Navijači su ti koji daju ritam događajima na terenu. Iskreno se nadam da će stadioni u narednoj sezoni ponovo poprimiti stari kolorit i da će se utakmice igrati u onom veličanstvenom ambijentu- rekao je Tadić.

Koronavirus je prekinuo šampionat u Holandiji, a titula je dodeljena Tadićevom Ajaksu.

U trenutku nastanka pandemije "kopljanici" su delili prvo mesto na tabeli sa AZ Alkmarom.

- Oni su pokušavali sve i svašta. Insistirali su na baražu za šampiona, ali neće biti ništa od toga. Bez obzira ko je prvi na tabeli, smatram da je doneta prava odluka. Na stranu gol-razlika, igrali smo najbolji fudbal u ligi i zasluženo smo osvojili titulu- smatra Tadić.

Istakao je da jedva čeka okupljanje nacionalnog tima i utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. Srbija će za rivala imati selekciju Norveške.

- Baš sam pre neki dan konstatovao koliko je prošlo od poslednjeg okupljanja u Staroj Pazovi. Deluje kao čitava večnost. Navikli smo češće da budemo zajedno i svi smo se uželeli velikih izazova u dresu nacionalnog tima. Meni je uvek bila čast da branim boje svoje zemlje i sa nestrpljenjem očekujem duel protiv Norveške u polufinalu Lige nacija- istakao je Tadić.

Izneo je i svoju prognozu završnice Lige šampiona, čiji je učesnik polufinala bio prošle sezone.

- Juventus će osvojiti Ligu šampiona. I pored poraza u prvoj utakmici od Liona, mislim da će se plasirati u narednu rundu i da će im konačno posle dugo vremena poći za rukom da se domognu evropskog trona- podvukao je srpski kreativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tiki

11.06.2020 20:52

Nadležni da odmah reaguju na ovakve pretenje i da shvate ovo ozbiljno.