Umar Sadik nastavlja da "pecka" crveno-bele: Futsal igram samo protiv Zvezde!

Autor:

Sport

13.06.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umar Sadik proživljava trenutno najlepše trenutne svoje dosadašnje karijere i života posle fantastične partije u "večitom" derbiju.

RepublikaFoto: starsport
Umar Sadik na "večitom" derbiju

Nigerijac je bio najbolji igrač utakmice polufinala Kupa Srbije, a sve je začinio majstorskim driblingom kada je Degeneka "poslao po burek" i potom nonšalantno poslužio Natha koji je loptu sproveo u mrežu.

O tom Sadikovom driblingu se priča već 3 dana, a on sam je objasnio zašto je to uradio.

- Igrao sam dosta fudbal na ulici, tamo sam naučio takve stvari. Nisam mislio na futsal, već samo na ulični fudbal. Futsal? Samo protiv Crvene zvezde - rekao je Umar Sadik.

Nigerijcu je ovo bio treći derbi i nijedan nije izgubio, mada na prethodna dva ni on sam nije bio na visini zadatka.

- Razmišljao sam, šta bih to mogao bolje da uradim i pomognem timu i da ovaj put pobedimo. Razgovarao sam i sa menadžerom punih sat vremena, rekao mi je da ostanem miran, budem strpljiv, radim sve kao u drugim utakmicama. Jednostavno, ne činim sve po svaku cenu i doći će momenat za gol ili asistenciju - zaključio je visoki napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading