Oštar udarac na "Dekijevu Zvezdu": Crveno-beli igraju ružan fudbal, nema strasti!

Autor:

Sport

13.06.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević razočaran je izdanjem crveno-belih u porazu od Partizana (1:0) u polufinalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog" derbija

Činjenica da fudbaleri Crvene zvezde u poslednja četiri derbija s Partizanom nisu postigli gol teško je pala svakom navijaču crveno-belih.

Dobrivoje Tanasijević gledao je 200. derbi uživo u Humskoj i, kako kaže, teren je napustio frustriran

 

- Razočaran sam kao zvezdaš! Četiri utakmice, a da im ne damo gol. I to kod dva trenera, Milojevića i sada Stankovića. Ne samo zato što nismo dali gol, već zato što nismo imali igru. Zvezda mi je delovala neuigrano, igrala je ružan fudbal. Kao pre 30 godina u Engleskoj, preskakala se igra, nabacivale duge lopte... Neki momci mi uopšte ne ulivaju poverenje - rekao je za "Kurir" Den Tana i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek i Bibras Natho

- Ne mislim da Partizan ima tako dobru odbranu, pa njima je Spartak dao tri komada. Ono što me brine je da sam kod igrača Partizana video strast, dok Zvezdini fudbaleri to nisu imali. Crvena zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida, a ne iz smišljenih akcija i kroz pas igru. To je ono što me brine. Želim da ukažem na greške, da se ne zavaravamo više - zaključio je sadašnji član Upravnog odbora kruševačkog Napretka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading