Skandal potresa Britaniju: Bivši fudbaler izašao u javnost i tvrdi - Ja sam otac Markusa Rašforda

Autor:

Sport

14.06.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana se u britanskim medijima pojavljuje priča o nekadašnjem fudbaleru, čoveku rođenom u Gani, koji tvrdi da je otac napadača Mančester junajteda i reprezentacije Engleske, Markusa Rašforda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markus Rašford

Majkl Boje Markaje je i sam nekada bio profesionalni fudbaler. Rođen je u Gani, ali već odavno živi u Velikoj Britaniji.

Markaje je sada odlučio da izađe u javnost i tvrdi da je on biološki otac Markusa Rašforda, momka sa čijom je majkom, navodno, imao vezu pre 22 godine.

 - Markus Rašford je moj sin i on to zna, iako se nismo videli nekoliko godina - rekao je 65-godišnji Markaje za Star FM.

 - U početku je bio ljut jer misli da sam ga napustio, ali to nije bio slučaj. Mnogi mi sada prilaze i žele novu priču od mene, ali ja nisam tip koji traži lagani način da zaradi novac ili postane poznat - nastavio je, pa dodao:

 - Samo sam želeo da razjasnim i upoznati javnost da činjenicom da su Markusovi koreni iz Gane.

Markus Rašford se nije oglašavao nakon ovakvih tvrdnji. Mladi fudbaler je inače rođen u Vajtenševu (Mančester), a kao njegovi roditelji su "upisani" Džozef i Melanija Rašford, koji su poreklom sa karipskog ostrva Sent Kits.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading