Vanserijska partija Partizana: "Parni valjak" samleo Čukarički na krilima pobede u derbiju!

Autor:

Sport

14.06.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su ubedljivo savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 4:1 u utakmici 29. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli su poveli već u 17. minutu golom Takume Aasana. Japanac je dobio loptu, činilo se da mu beži, ali je poput brzog voza prvi stigao do nje i uposlio Matića koji nije imao previše problema da savlada Petrovića za vođstvo Partizana od 1:0.

Junak derbija je povećao vođstvo crno-belih u 39. minutu posle prelepog slobodnog udarca.

U finišu prvog poluvremena Partizan je stigao do velikih 3:0. Korner je izveo Natho, a Vitas se odlično snašao u kaznenom prostoru i doneo treći gol crno belima iz tri udarca u okvir gola. 

Nastavio je "parni valjak" da melje Čukarički. Matić po levom boku prodire i potom šalje loptu Sumi koji bez većih problema rešava situaciju i donosi Partizanu visoku prednost od 4:0

Samo tri minuta kasnije uspeva Čukarički da ublaži poraz. Slobodan Tedić, bio je odilčno pozicioniran i glavom poslao loptu u mrežu, Stevanović nije imao šanse u toj situaciji.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading