Real za pola sata "rešio" Eibar: Dmitrović triput kapitulirao!

Autor:

Sport

14.06.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida pobedili su ekipu Eibara rezultatom 3:1 (3:0), u 28. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Real Madrid

Real Madrid je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu, kada je postigao tri pogotka, u periodu od četvrtog do 35. minuta. Strelci su bili Toni Kros, Serhio Ramos i Marselo, dok je Eibar preko Bigasa u 60. postigao počasni pogodak.

Najviše kontroverzi izazvao je prvi gol, kada je posle 182 sekunde igre, Toni Kros postigao evrogol, ali je prethodno Karim Benzema bio u sumnjivoj situaciji, no, ljudi iz VAR sobe su javili da je sve regularno.

Posle pola časa igre, videli smo školski primer kontra napada Reala, loptu je ukrao Ramos i usprintao do protivničkog gola, ispred kog ga je nesebično kao na tacni spojio Eden Azar - 2:0.

 

 


Sedam minuta kasnije, Marselo je raspalio po lopti i pogodio malu mrežu nemoćnog Marka Dmitrovića za nedostižnih 3:0.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

U drugom delu igre, tempo igre je znatno opao, Zidan je najpre uveo Mendija umesto Karvahala, a na isteku sata igre napravio je i trostruku izmenu, pošto su ušli Bejl, Vinisijus Žunior i Militao, umesto Rodriga, Azara i Ramosa.

Prethodno je Eibar postigao počasni pogodak, pošto je Bigas iskoristio asistenciju De Blasisa za 3:1.

Real je ovim trijumfom zadržao korak za vodećom Barselonom, koja ima dva boda više, dok Eibar i dalje strahuje za opstanak, pošto je na samo dva boda iznad Majorke koja je ispod crte.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading