Skandal za skandalom igrača Sitija:"Izgubila sam dete, a par dana kasnije on ga napravi mojoj prijateljici!"

Autor:

Sport

15.06.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eni Kilner (27) sa Vokerom je bila preko 11 godina. Opraštala mu je nevere za koje je saznala preko Instagrama sve dok on njenoj prijateljici nije napravio dete

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajl Voker

Igrač Mančester sitija Kajl Voker već je poznat po skandalima. Od organizovanja orgija za vreme najstrožeg karantina u Velikoj Britaniji do toga da je napravio dete prijateljici svoje žene.

Napokon se oglasila i njegova sad već bivša žena, Eni Kilner (27) koja je uz njega stajala uprkos njegovim brojnim neverama. Sve te prevare smatrala je prihvatljivim kroz njihov 11-godišnji odnos. Najgore od svega toga je to što je Eni imala spontani pobačaj, a Kajl je par nedelja nakon toga napravio dete drugoj ženi, Lorin Gudman.

- To što je učinio meni i našoj deci, ne mogu to opisati rečima. Prošle godine bio je neveran sa nekom zvezdom iz rijalitija, molio me da se vrati nazad,  ali je opet počeo. Tri meseca kasnije i već je neko trudan, a naše najmlađe dete ima tek jednu godinu, ko radi takve stvari - započela je Eni svoju priču.

Svaki dan joj je pun bola i oseća se mrtvo, ali ipak tvrdi da će uvek voleti fudbalera:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eni i Kajl

- Ne verujem da ću ikad biti ista zbog toga što je učinio. Nisam ovo ničim zaslužila, pokušala sam da ga mrzim, ali kako da mrzim čoveka koga moja deca obožavaju. Pre nevere bio je moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i mogla sam na njega uvek da računam.

Prvu neveru nakon Svetskog prvenstva otkrila je upravo devojka sa kojom ju je Voker varao. Javila joj se na Instagramu, a ona mu je rekla kako su ona i Voker vodili ljubav u njegovom Bentliju i to više puta. Eni je nekoliko meseci kasnije zatrudnela, potom izgubila dete u junu 2019. godine, a već u julu Voker je napravio dete Gudman. Ponovo je to saznala preko Instagrama.

- On kaže da je užasnut, ali mislim da ne razume posledice. Puštala sam ga dugo vremena iako sam znala da će se to samo nastaviti. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi, htela sam takvu i stavila sam sebe na zadnje mesto. Zbog dece sam mu htela dati zadnju šansu, ali ne znam kako da živim sa tim da on ima dete sa drugom.

Iako je Voker molio Eni da ga prihvati nazad, za vreme karantina organizovao je orgije sa dve prostitutke.

Eni je u svađi sa Lorin koja je protiv nje najavila i tužbu kako bi sprečila njene komentare na društvenim mrežama, a Eni ne krije - Kajl je i dalje želi nazad, a ona ne zna šta bi učinila. Oca svoje dece upoznala je kad je imala 15 godina, a njihovi očevi bili su prijatelji iz detinjstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading