Borjan: Titulu smo osvojili na terenu, slavimo u subotu

Autor:

Sport

15.06.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je treća uzastopna titula osvojena zasluženo, na terenu, kao i da jedva čeka proslavu.

RepublikaFoto: Starsport
MIlan Borjan

- Umoran sam više da pričam o zasluženoj tituli. Ovu titulu sam ja uzeo, moji saigrači, moj trener, moj klub i moji navijači. Sanjao sam kao klinac da osvajam titulu sa Zvezdom i sada ako me pitate kako se osećam, osećam se savršeno. Mi smo šampioni Srbije, a kako stoje stvari i bićemo igrali mi dobar fudbal ili ne jer mi smo Zvezda, šampioni, mi smo najbolji - rekao je Borjan.

- Tri godine zaredom osvajamo titulu, tone znoja smo prolili, gulili kolena na najgorim i najboljim terenima, bilo smo uvek tu, ginuli za Zvezdin grb i neću da pričam o nečemu drugom - poručio je Zvezdin golman.


 - To me ne dotiče. Slavimo titulu u subotu, znamo koliko vredimo, pokazali smo to na terenu. Ponosni smo na naše uspehe, na naše navijače, naš klub, sve smo to pokazali u ove tri godine i sada ponovo treba da pričam o nečemu drugom. Zvezda je najveći klub na Balkanu, u Srbiji, u Beogradu ako hoćete, pokazujemo to iz godine u godinu, pokazujemo to i u Evropi.

 - Hoću da slavimo, da uživam u snovima koje sam sanjao kao klinac, apsolutno pričam samo o kraju prvenstva kada je sve osvojeno i sve završeno, kada nas čeka samo radost. Zvezda je šampion, a svi znamo kako se refren naše pesme „Pune tribine ludih navijača“ završava. E to vam je poruka svima - poručio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading