Milan rasprodaje samo da bi doveo Srbina!

Autor:

Sport

16.06.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga o statusu Luke Jovića u Real Madridu i dalje traje. Ali, kako stvari stoje Milan sprema veliki projekat za narednu sezonu, pominjala su se brojna svetska imena, ali na kraju ljudi iz grada mode odlučili da sva sredstva i snagu ulože u dovođenje Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Prvo se pričalo o sigurnom odlasku srpskog napadača iz redova najvećeg svetskog kluba, potom su španski mediji pisali da je Zinedin Zidanspreman da mu da još jednu šansu. Povreda stopala po nerazjašnjenim okolnostima otvorila je novo poglavlje u slučaju Luke Jovića.

Ponovo je snažni centarfor blizu izlaza Santjaga Bernabeua i odlaska u Milano. 

Srbin je izbor sportskog sektora kluba sa San Sira, u kojem bi najvažniju ulogu trebalo da ima Ralf Rangnik. Nemac je oduševljen Jovićevim kvalitetima, posebno što je iz neposredne blizine gledao kako bivši član Crvene zvezde teroriše suparničke odbrane u Superligi

Real Madridd želi da vrati dobar deo sredstva uložen u Luku Jovića. "Kraljevski" klub ga je prošlog leta platio 60 miliona evra, a prema pisanju Kalčomerkata Florentino Perez zahteva obeštećenje između 45 i 50 miliona evra.

Prevelika cifra za Milan, ali italijanski klub je spreman da se na leto oslobodi pojedinih igrača kako bi obezbedio novac za dovođenje Jovića.

Prvi koji bi trebalo da napusti San Siro je Musakio. Argentinac bi trebalo da se vrati u Španiju, pošto postoji ozbiljno interesovanje Sevilje i Betisa.

Ove sezone Luka Jović je postigao dva gola za Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading