Belgijanci zainteresovani za Sadika, problem novac

Autor:

Sport

17.06.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija Umara Sadika u odigranom večitom derbiju nije prošla neopaženo u evropskim fudbalskim krugovima.

RepublikaFoto: starsport
Umar Sadik

Belgijski mediji pišu da je napadač Partizana interesantan Anderlehtu, kao i da je na radaru još dva tamošnja kluba.

Portal “Voetbalkrant” navodi da su se skauti belgijskog velikana, koji su inače prisustvovali utakmici Partizana i Crvene zvezde (jedan od njih je i Goran Lovre), vratili u Brisel prepuni utisaka o robusnom napadaču crno-belih i da nije isključeno da već ovoga leta posegnu za njegovom kupovinom.

Pored sjajne statistike fudbalera, koju ističu u prvi plan, navode i da je Nigerijac “na oku” Mančester junajteda i još nekolicine klubova, među kojima su takođe i belgijski takmaci Klub Briž i Gent.

S obzirom na činjenicu da se iz Humske često može čuti da Sadik ne može da napusti Partizan ispod 15.000.000 obeštećenja, Belgijanci se pitaju koliko bi to zadovoljstvo zaista moglo da košta Anderleht, odnosno, da li je briselski klub spreman da investira baš toliki novac.

Anderleht i Partizan su u prošlosti već sarađivali i to tako što je belgiski klub oborio svojevremeno rekord kupovinom Aleksandra Mitrovića (5.000.000), a pre skoro godinu dana se pričalo da je pomenuti klub intenzivno pratio i Rikarda Gomeša, no, sve se završilo na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading