Nani "izdao" prijatelja: Ronaldo mi je pre nekoliko godina rekao gde želi da završi karijeru

Autor:

Sport

17.06.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo sigurno neće završiti svoju karijeru još uvek, iako ima već 35 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Portugalac je ugovorom vezan za Juventus još dve godine, ali se spekuliše da bi narednog leta mogao da napusti Staru damu. Navodno, njegova želja je da se okuša u američkom MLS-u, što je potvrdio i njegov bivši saigrač Nani.

Nani je pre više od godinu dana odlučio da ide u Ameriku i potpisao je ugovor sa Orlandom. On se oduševio koliko je fudbal u MLS-u napredovao, pa je siguran da će sve više zvezda dolaziti u ovu ligu.

Bivši igrač Sportinga izjavio je da veruje da će Ronaldo doći u MLS kada odluči da napusti Juventus, kao i da mu je to jednom prilikom već priznao.

 - Pre nekoliko godina rekao mi je da veruje da će najverovatnije završiti karijeru u Americi. Ne znam da li je promenio mišljenje, ali sigurno da postoji šansa da dođe ovde. Ovo je sjajna liga i neverovatno je koliko su napredovali prethodnih godina. Voleo bih da i Ronaldo dođe jer bi to donelo još više popularnosti MLS lige - rekao je Nani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading