Miha: Dižem tegove i trčim 10 kilometara!

Autor: Srpski telegraf

Sport

18.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelična volja i želja da u svakom trenutku pobedi rivala donela je Siniši Mihajloviću trujumf nad najtežim protivnikom - akutnom leukemijom.

Siniša Mihajlović

Trener Bolonje uveliko se vraća u normalu kada je reč o životnom aktivnostima, a otkrio je da dnevno može da pretrči 10 kilometara, kao i da je počeo sa dizanjem tegova.

- Osećam se dobro, jače nego ikad. Prošlo je sedam meseci od transplantacije. Potrebno je da prođe godina dok se pacijent vrati u normalu, ali može i da zavisi od osobe do osobe. Mogu da trčim 10 kilometara, da dižem tegove, ali ima i trenutaka kada sam veoma umoran. Moj savet je da svako sluša telo i da ne izigrava heroja - ispričao je Mihajlović italijanskim medijima.

On se osvrnuo i na donora, koji mu je spasao život. Reč je o čoveku iz Amerike, čija je koštana srž presađena Siniši.

- To je mala stvar za donora, ali možete da zamislite kako se osećate kada spasete nekome život.

Nekadašnji selektor Srbije sada izuzetno vodi računa o ishrani. Potpuno je prestao da konzumira meso i jede isključivo sirovu hranu da bi održavao organizam čistim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading