Rategi opcija za Zvezdin špic?

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

18.06.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đak Boke juniors raspoložen je da nastavi karijeru u Srbiji, čeka se saglasnost šefa stručnog štaba Dejana Stankovića

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN SPORTSKI PRENOSI
Mateo Rategi

Crvena zvezda traži špica, prvi pik je i dalje Andreson Oliveira iz Famalikaoa, a opcija za pojačanje je i 21-godišnji Argentinac Mateo Rategi.

Đak Boke juniors raspoložen je da nastavi karijeru u Srbiji, čeka se saglasnost šefa stručnog štaba Dejana Stankovića i konsenzus sa rukovodstvom oko realizacije. Logično je da će tri puta da se meri, a jednom seče, jer šampion Srbije ne sme da pogreši u popunjavanju te linije tima.

Neće biti iznenađenje da Rategi bude jedan od dva špica koji će da stignu na Marakanu. Opcija za Argentinca je jednogodišnja pozajmica, sa pravom otkupa. Crvena zvezda nije u prilici da plaća obeštećenje, a i nema potrebe da se izlaže većem riziku u ovom trenutku. Most saradnje je napravljen, na odgovornima u Crvenoj zvezdi je da izaberu hoće li da ga iskoriste. Nema sumnje da je reč o fudbaleru koji ima kvalitet.

Rategi se školovao u River plati, potom je prešao u Boku juniors i do sada ima jednu utakmicu za prvi tim argentinskog velikana sa Bombonjere. Prethodnu sezonu, koja je trajala od leta 2019. do marta 2020, proveo je u Estudijantesu i u elitnoj ligi Argentine postigao četiri gola na 18 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading