FUDBALERI PARTIZANA SLOŽNI: Bili smo bolji od Skenderbega

Autor:

Sport

19.10.2017

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Milan Mitrović izjavio je da su crno-beli propustili priliku da pobede Skenderbeg u Elbasanu.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Fudbaleri Partizana nose bod iz Albanije

Utakmica je završena bez golova, a crno-beli su u finišu meča imali tri velike šanse.

 - Pokazali smo da smo pravi tim. Ovakve utakmice se dobijaju na jednu ili dve šanse. Nismo ih iskoristili. Imamo još tri utakmice. Nismo pobedili, ali idemo dalje - rekao je Mitrović.

Nemanja Miletić kaže da je Partizan bio bolji rival.

- Sve je otvoreno, čekamo revanš sa Skenderbegom. Imali smo tri velike šanse, a kada se sve sabere bili smo bolji. Mislili smo da će Dinamo da dobije Jang Bojs. Ima još 9 bodova u igri. Maksimalno će da se spremimo za naredni meč – rekao je Miletić.

Marko Janković kaže da je Partizan morao da pobedi.

- U Evropi nema prostora za mnogo šansi, mislim da smo morali da pobedimo, ali bolje bod nego nijedan - naveo je on.

Posle utakmice na doping kontroli su bili Ognjen Ožegović I Miroslav Vulićević.

 - Tužan sam, jer nismo pobedili. Sve što smo planirali nismo ostvarili na terenu. Kvalitetniji smo, ali idemo kući sa bodom.Velika je razlika u kvalitetu. Ne mogu da verujem da nismo pobedili. Oni nam nisu šutnuli na gol. Imao sam veliku šansu,ali nastaviću da radim I da budem bolji – rekao je Leandre Tavamba.

Zoran Tošić je priznao da nije mogao snažnije da ulazi u duele.

- Mogao sam da igram samo 30 odsto - naveo je Tošić.

Miroslav Đukić na konferenciji za medije nije imao nijednu zamerku na učinak svojih pulena.

- Tvrda i teška utakmica, dosta izjednačena. Imali smo više zrelih šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod realan.  Janković, Suma i Tošić su dosta radili za ekipu, a u drugom je  i kombinatorika bila bolja. Ne mogu ništa da im zamerim, mogu samo da ih pohvalim za zalaganje - rekao je Đukić.

Trener Partizana je rekao da je njegov tim zaslužio četvorku za večerašnji duel.

- Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima. Znali smo kako oni igraju i da traže brze kontranapade preko Soua. Generalno je utakmica bila dosta defanzivna, pa ni napadači nisu uspeli da se nametnu i izbore za bolji učinak. Dosta ujednačena grupa. Možemo da igramo protiv svakog, sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. Kući ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno za nas, sa te dve pobede bi napravili veliki korak - naveo je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading