Crno-belo mu je suđeno: Juventus hoće Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

18.06.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sezona još nije gotova, Juventus je krenuo u potragu za pojačanjima. Torinska "stara dama" je izgubila bitku za prvi trofej, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca Kup Italije pripao je Napoliju. Ostaje im borba za Skudeto i trofej u Ligi šampiona. Ali, kao što smo to već napomenuli, uveliko se razmišlja o narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Kako sada stvari stoje, Gonzalo Iguain će napustiti Juventus, a prvi izbor mogao bi da bude Poljak Arkadijuš Milik. Ali, tu se javlja veliki problem.

Naime, Juventus je Napolijev najveći rival, njihovi navijači najblaže rečeno ne podnose "staru damu", za koju često ističu da ima obilatu sudijsku pomoć i logistiku van terena.

Opet, sa druge strane, Miliku ugovor sa Napolitancima ističe u junu 2021. godine, pa bi možda i moglo da dođe do popusta u trenutno zacrtanoj ceni, a ona iznosi 50 miliona evra na ime obeštećenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arkadijuš Milik

No, ako ne dođe do dogovora dva mrska neprijatelja, prva alternativa je Srbin, momak čije se ime nedavno našlo na listi od 100 Zlatnih momaka, napadaču Fiorentine i reprezentacije Srbije, Dušanu Vlahoviću!

Centarfor Fiorentine ima samo 20 godina, a već trese mreže u Seriji A, pa bi Juve dobio i veliki zalog za budućnost.

Učinak ove sezone: 24 utakmice - 8 golova

Pominje se i konkretna cena, ona bi mogla da bude upola manja nego za Milika, odnosno 25 miliona evra.

To je cifra koju Juventus može da plati bez problema, a koja bi zadovoljila i "ljubičaste". Kako navodi dobro obavešteni italijanski "Tutomerkato", Juventus pored Milika prati i situaciju oko Dušana Vlahovića...

Ostaje nam da u narednim danima vidimo ko će od ove dvojice napadača postati saigrač Kristijana Ronalda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading