(VIDEO) Fudbaler plače nakon sedme utakmice u 19. dana: Mi plaćamo njihova sra*a!

Autor:

Sport

19.06.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo Drezden, slavni klub sa istoka Nemačke, suludom odlukom vođstva druge Bundeslige ispao je u treću ligu.

RepublikaFoto: youtube.com/ThisIsEvoX
Kris Lou u suzama

Porazom kod Kiela 2:0 u 32. kolu dve utakmice pre kraja sezone, nalazi se na zadnjem mestu, a zona spasa udaljena mu je nedostižnih osam bodova. Jedina, ali jako slaba nada mu je da dohvati 16. mesto, koje garantuje doigravanje za opstanak u ligi, ali za to ima samo dve utakmice, a Karlsrue je udaljen velikih pet bodova.

Igrači i navijači Dinama za debakl sa pravom krive vođstvo lige, koje je nakon pojave koronavirusa među igračima Dinama naredila da cela ekipa ode u dvonedeljni karantin nakon što je nastavljena sezona prekinuta pandemijom. Ono što je posebno bitno i pogubno po Dinamo i njegovu borbu za opstanak u drugoj ligi, nakon toga mora da odigra čak sedam utakmica u samo 19 dana kako bi nadoknadio propušteno.

Nakon što dva meseca igrači nisu igrali ni zapravo trenirali, a poslednji meč igrali su 31. marta, od nastavka sezone igrali su 31. maja kao i 3., 6., 9., 12., 15. i 18. juna, a sledeća utakmica im je već u nedelju.

Naravno, ovakav ubitačan tempo bio bi previše i za ekipe koje su daleko jače i sa dužom klupom od timova iz druge Bundeslige pa Dinamo nije uspeo da opstane.

Zato se nakon poraza od Kiela, kojim je Dinamo praktično izbačen u treću ligu, pred kamerama slomio njegov igrač Kris Lou, koji je kroz suze besno procedio:

 - Vođstvo lige zabole za nas. Mi smo ti koji smo platili cenu zbog njihovih sra*a!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading