(VIDEO) Istorijski debakl ruskog kluba iznedrio je i jednog heroja: Primio 10 golova, a odbranio čak 11 zicera

Autor:

Sport

20.06.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Popov, 17-godišnji golman ruskog prvoligaša Rostova, iako je primio 10 golova od Sočija na utakmici 23. kola, zaslužuje da mu se ime piše velikim slovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Russian Premier Liga
Denis Popov

Neverovatno kako je Rostov, koji se bori za Ligu šampiona, izgubio od Sočija, a posebno rezultatom 10:1 protiv kluba od kojeg je pre međusobnog susreta imao čak 14 bodova više.

Razlog ovakvog istorijskog debakla Rostova je što je pre utakmice šest njegovih prvotimaca bilo pozitivno na test za koronavirus, zbog čega je vođstvo lige naredilo da cela ekipa i stručni štab moraju u izolaciju.

Rostov je molio Soči da zbog toga odlože utakmicu, ali suparnici i liga su to odbili. Zato je Rostov na teško gostovanje morao skoro sa omladincima.

I pružio je sjajan otpor. Već u 1. minutu poveo je golom Romanova. Međutim, ono što je sledilo bilo je mučno. Do kraja utakmice seniori Sočija, klincima sa druge strane "uvaljali" su deset komada. 

Međutim, fudbalska nepravda ima i heroja. To je Denis Popov. Dečak na golu Rostova primio je 10 golova, ali je imao i čak 11 odbrana. Najviše njih bila su sjajna skidanja zicera, 100-postotnih prilika, čak i jedan penal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading