(FOTO) Spektakl u Vrnjačkoj Banji: Prva zvanična fudbalska utakmica na novom terenu

Autor:

Sport

20.06.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fudbalskim terenima u Srbiji bilo je mnogo događaja. Sem ligaških i Kup utakmica imali smo prilike da uživamo u utakmici na novom terenu u Vrnjačkoj Banji i na turniru mladih nada u "Zemunelu".

RepublikaFoto: SSS
Prva zvanična utakmica u Vrnačkoj Banji

U Vrnjačkoj Banji, tačnije u Vrnjcima, na novom fudbalskom terenu sa travom odigrana je i prva zvanična fudbalska utakmica. Snage su odmerili seniori FK Goč i omladinci Crvene zvezde.

Pred sam početak utakmice generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković uručio je sportsku opremu za mlađe selekcije FK Goč i tom prilikom rekao:

RepublikaFoto: SSS

- Sportski savez Srbije neguje odličnu saradnju sa prvim čovekom opštine Bobanom Đurovićem i Sportskim savezom Vrnjačke Banje koji predvodi Dušan Radović. Pozdravljamo sav rad i trud koji ljudi iz Vrnjačke Banje ulažu u podizanje sporta na viši nivo. Sportska infrastruktura iz godine u godinu je sve bolja, pa sportisti imaju najbolje uslove za pripreme na ovom mestu. Nadam se da će nastaviti sa marljivim radom - rekao je Marinković. 

RepublikaFoto: SSS

A u Beogradu je u toku najmasovniji turnir za decu "Dragan Mance Kup". Sportski savez Srbije i ove godine podržao je turnir, a predsednik Davor Štefanek ga je svečano otvorio u društvu generalnog sekretara SSS Gorana Marinkovića i fudbalske legende Alberta Nađa. Tom prilikom Štefanek je poručio:

RepublikaFoto: SSS

- Čast je i zadovoljstvo što Sportski savez Srbije iz godine u godinu podržava organizaciju Kupa Dragan Mance - najmasovnijeg turnira u fudbalu za decu na našim prostorima. Uvek smo tu ako možemo da pomognemo najmlađima da slede svoje snove i postanu vrhunski sportisti. Pred nama su najbolje škole fudbala, vi ste deco budućnost ovog sporta. Nadam se da ćete se lepo družiti i da će na kraju najbolji pobediti.

RepublikaFoto: SSS

Na turniru učestvuje 190 timova u sledećim kateforijama: U8, U9, U10, U11 i U12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading