Mitrovićev Fulam zaostaje, Premijer liga sve dalje!

Autor:

Sport

20.06.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Brentforda je u finišu meča savladala Fulam, rezultatom 2:0 i na taj način prišla gradskom rivalu na bod zaostatka, dok je tim Aleksandra Mitrovića udaljila od vodećeg tandema (VBA - Lids), koji će na kraju sezone direktno izboriti plasman u Premijer ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Golovima Saida Benrahme u 88. i Emilijana Markondesa u 91. minutu, "pčelice" došle su do velike pobede, čime su nastavile sjajnu seriju u dvobojima protiv Fulama, jer su bez poraza na poslednjih pet mečeva.

Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta za domaći tim, ali u nekoliko navrata nije bio precizan pred golom Španca Davida Raje.

Svonsi je sve bliži mestu koje vodi u baraž, pošto je kao gost, na "Riversajdu" deklasirao Midlzbro, sa tri gola u periodu od 18. do 34. minuta. Liverpulov klinac Rijan Bruster je dva puta zatresao mrežu domaćih, a tačku na i stavio je Džordan Ajuv iz penala.

I treću pobedu za goste, u matineu 38. kola, ostvarili su fudbaleri Derbija, koji su slavili u Milvolu, rezultatom 3:2. Potpuni heroj u trijumfu "ovnova" bio je 18-godišnji Luj Sibli, strelac sva tri gola (26, 71. i 91. minut), dok su pogotke za domaće postigli Met Smit u 15. i Konor Mahoni u 92. minutu.

Derbi je ovim trijumfom dospeo u sigurnu zonu, sa 54 boda, koliko ima i ekipa Milvola.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading