Odjeci žestoke makljaže u Novom Sadu: Da onako kukavički iz gužve dobijem udarac u glavu, nek mu je na čast!

Autor: kurir.rs

Sport

20.06.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine savladali su na svom terenu ekipu Partizana sa 1:0 u poslednjem 30. kolu Superlige Srbije. Meč je pored malo golova obeležio i sukob igrača oba tabora odmah nakon što je glavni arbitar na toj utakmici Miloš Đorđić označio kraj susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Vojvodina - Partizan

Izveštaji kažu da je najdeblji kraj u gužvi izvukao fudbaler Partizana Igor Vujačić, koji je dobio udarac pesnicom u glavu od jednog igrača Vojvodine. Uprkos svemu, podignutoj temperaturi i uzburkanim stratsima dan posle duela na Karađorđu, Podgoričanin poručuje:

- Sportski sam došao da smirim već uzavrele strasti, kojih je bilo tokom čitave utakmice, kako ne bi došlo do još večeg incidenta. Ali, da onako kukavički iz gužve dobijem udarac u glavu, to može samo da ide na obraz i čast osobi koja je to uradila. Svi dobro znamo šta se dešavalo, videlo se i na ekranu, ali izgleda da nemamo svi iste motive. Moji motivi i mojih saigrača su isključivo sportski i zato nas to neće omesti da u sredu igramo fudbal, pokažemo snagu na terenu i borimo se da podignemo pehar Kupa- rekao je Vujačić za "Kurir".

Nakon utakmice u zapisnik delegata su zbog učešća u incidentu ušli sekeretar stručnog štaba Vojvodine Dragomir Vukićević, trener golmana Milan Jovanović i rezervni fudbaler Đorđe Đurić, dok su iz partizana zapisani kapiten Milan Smiljanić i Igor Vujačić.

Na snimku se vidi da je u stvorenu gužvu uleteo Vujačić i da ga je jedna fudbaler Vojvodine sa zelenim markerom udario u glavu od čega se on zateturao. Posle zadatog udarca igrač se povukao iz gužve, dok su Vujačića ostali počeli da smiruju kako se incident ne bi još više razbuktao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading