Lalatović: Imamo šta da pokažemo

Autor:

Sport

20.10.2017

11:24 >> 13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred gostovanje Spartaku da veruje u kvalitet svog tima i stručnog štaba i da će iako je protivnik favorit probati da iskoristi njihove sitne mane da dođe do bodova.

RepublikaFoto: Promo foto
Veruje u svoje igrače iako očekuje teško gostovanje: Nenad Lalatović

- Ovo je možda najteže gostovanje do sad. Spartak je imao samo jedan poraz kod kuće od Partizana, ruše klupske rekorde. Organizovan su tim, imaju dobru zadnju liniju, vezni red i napadače. Vođeni su odlično od Veselinovića, kog cenim i poštujem, on je moj veliki prijatelj sa kojim sam polagao za pro licencu. I mi imamo svoj kvalitet u koji verujemo i daćemo sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Oni su u ovom trenutku favorit, na tabeli nam beže za četiri boda i kao što sam rekao,
kod kuće igraju dobro - skoro sve su pobedili. Međutim, kao i svaki tim imaju vrline i mane. Pokušaćemo da iskoristimo njihove sitne mane i da dodjemo do rezultata. Idemo da se nadigravamo, a ekipa koja bude bila bolja neka pobedi - rekao je Lalatović.

Kadrovski problemi Čukaričkog zbog povreda igrača su poznati. Napadač Ognjen Mudrinski i štoper Đorđe Đurić imaju prelome kostiju stopala, Bojić povrede prepona, a i mladi napadač Slobodan Tedić nije šefu na raspolaganju, pošto je početkom sedmice pred prijateljsku utakmicu protiv Sinđelića osetio bol i ustanovljena mu je povreda tetiva.


- Definitivno imamo problem sa špic igračima, ali ne treba kukati. Ostali igrači su vrhunski, verujem u njih i moj stručni štab i imaćemo šta da pokažemo - dodao je Lalatović.
14. kolo Superlige Srbije
21. oktobar - 15 časova:  Šabac –Borac
15 časova:  Spartak Subotica – Čukarički
17 časova: Voždovac – Rad
17 časova:  Javor – Radnik
17 časova: Napredak - Zemun
22. oktobar - 15 časova: Partizan - Bačka
19 časova Crvena zvezda - Mladost

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading