Ceo tim Proletera ide na testiranje!

Autor: novosti.rs

Sport

22.06.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri novosadskog Proletera, koji su u subotu uveče na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici poslednjeg prvenstvenog kola učestvovali u proslavi 31. šampionske titule Crvene zvezde, biće testirani na koronavirus.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Zvezda-Proleter

To je potvrdio potpredsednik kluba iz Novog Sada Goran Antić za "Novosti", koji je čitajući novine u ponedeljak saznao da su petorica igrača Zvezde inficirana virusom Covid-19.

- Naši igrači su odmah posle utakmice sa Crvenom zvezdom dobili voljno nedelju dana i otputovali svojim kućama. Pretpostavljamo da su i oni iz dnevne štampe saznali za tu vest, ali ćemo ih, svakako, sve obavestiti. Ono što je sigurno, to je da smo kao društveno odgovorna sportska organizacija još ranije zakazali testiranje svih naših igrača na koronu pre okupljanja, koje je zakazano za 26. i 27. jun - rekao je Antić, a prenele "Novosti".

Podsetimo, Proleter je poražen sa 2:1 u subotu uveče na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading