Goreće Humska: KREĆE PRODAJA KARATA ZA LE, BROJNE JAVNE LIČNOSTI UZ PARTIZAN!

Autor:

Sport

20.10.2017

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nisu imali pomoć fanova u protekle dve utakmice na svom stadionu zbog kazne UEFA, ali će protiv Skenderbega konačno moći da računaju na pomoć "Grobara". Prodaja karata počinje u nedelju, a veliki broj poznatih navijača pojaviće se tada na blagajnama kod južne tribine kako bi pružili podršku crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Očekuje se veliki broj navijača na tribinama Humske protiv Skenderbega

U nedelju 22. oktobra od 11:30 počinje prodaja ulaznica za duel Lige Evrope protiv Skenderbega, a prve karte će kupiti vodeći članovi uprave crno-belih Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev i ostali. 

Pored njih najavljeno je prisustvo velikog broja poznatih navijača Partizana kako bi i oni svojim primerom pružili podršku omiljenom klubu i pozvali ostale navijače da slede njihov primer i nabave sebi ulaznicu za meč koji će 2. novembra biti odigran u Humskoj.

Partizan u prva tri kola Lige Evrope ima dva osvojena boda, a pobedom protiv albanskog predstavnika dobili bi preko potreban vetar u leđa, koji bi ih značajno približio evropskom proleću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading